Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden yapılmıştır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın kapısı; adam sağlığını koruyup yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın baplarını belirtik bırakmamak midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre duman  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın değişkin varyasyonları vardır. Buna mümasil şekilde kapıları kilitli zapt etmek bâtınin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin yerı düzen, yangın bapları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden başka yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Kapı rabıtlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına saika evet.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

İnsanların toplu olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm örgülarda yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur ve ısı, sıcaklık üzere yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde Yangın Merdiveni Kapısı boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) üs amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide yapılmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki tütün, yangın, gaz lambası vs. kabilinden istanbul Yanggın kapısı fiyatları durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara geçişini karışmak veya olanaklı başüstüneğu denli geciktirmektir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile bina karıni veya dışı Yangın Çıkış Kapısı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Düzenek Odası Yangın Bapları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cihetı dizi otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapısı camlı olur.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu makalemızda;

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page